MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Universiteti “Nënë Tereza” në Shkup sot do të organizojë tryezë të rrumbullakët me rastin e 20 vjetori të Marrëveshjes së Ohrit, ku do të marrin pjesë edhe zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënies Ndërmjet Bashkësive Artan Grubi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle