MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Shkup – Demokracia do të thotë edhe përgjegjësi. Me dorëheqjen time, e marrë përgjegjësinë dhe lë shembull për detyrën ndaj qytetarëve për liderët e ardhshëm por edhe e jap kontributin në përforcimin e kapacitetit demokratik të shtetit, theksoi kryeministri në dorëheqje Zoran Zaev në publikimin në Fejsbuk, duke informuar se e ka dorëzuar dorëheqjen nga funksioni deri tek kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle