MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Ministria e Financave dhe Programi për Zhvillim i Kombeve të Bashkuara (UNDP) nisin fushatë për ngritjen e vetëdijes për pasojat e ekonomisë gri, ndikimin e saj në jetën e qytetarëve dhe nevoja për zvogëlimin e saj. Fillimi i fushatës “Vendos ngjyrë në ekonominë gri” do të shënohet në sheshin “Maqedonia”, ndërsa në ngjarje do të mbajë fjalim ministri i Financave, Fatmir Besimi dhe zëvendës-përfaqësuesja e përhershme e UNDP-së në vend, Sanja Bojaniq.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle