MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Në periudhën nga 29 nëntori deri më 5 dhjetor janë testuar gjithsej 16.948 materiale në laboratoret, në të cilat zbatohet testimi molekular dhe testimi antigjen për praninë e SARS-COV-2, me zvogëlim prej 9,8 për qind në krahasim me javën e kaluar. Janë regjistruar 2.275 raste të reja pozitive nga 35 qytete në vend me zvogëlim  prej 17,3 për qind në krahasim me javën e kaluar. Përqindja e pozitivitetit lëviz nga  7.8 për qind deri në 19 për qind, mesatarisht 13.1 për qind. Numri më i madh i rasteve të regjistruara janë nga Shkupi (n = 1000; 43,9 për qind), me incidencë javore – 157,7/100.000. Incidenca më e lartë javore është regjistruar në Berovë 324,6/100.000, thuhet në një raport të publikuar sot në ueb faqen e Institutit të Shëndetit Publik.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle