MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – I tërë procesi i mirëmbajtjes së stabilitetit të pushtetit qendror në Maqedoni të Veriut edhe më tej do të sigurohet në frymën e demokracisë edhe për shkak të qëllimeve strategjike të vendit, por edhe për shkak se qytetarëve nuk u nevojiten zgjedhje të parakohshme apo të jashtëzakonshme parlamentare, por periudhë stabile për realizim të prioriteteve nga programi qeveritar, potencoi kryeministri Zoran Zaev në takimin me liderët e partive nga koalicioni qeveritar, ku i njoftoi me marrëveshjen e arritur me Alternativën, me të cilën u sigurua shumicë stabile në Kuvend dhe Qeveri stabile me hyrjen e kësaj partie në pushtetin ekzekutiv.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle