MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup– Me rastin e Ditës Botërore të Vullnetarizmit Kryqi i Kuq sot do të ndajë mirënjohje për kontributin e vullnetarëve të kësaj organizate. Ngjarja do të shënohet nën moton “Heronjtë mes nesh – Të pandalshëm” duke asocuar në përpjekjet e posaçme të vullnetarëve të Kryqit të Kuq të cilët veprojnë ndonjëherë edhe në rrethana të jashtëzakonshme duke siguruar mbështetje dhe ndihmë për grupe të ndryshme të prekura nga situatat dhe rreziqet urgjente.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle