MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Për pesë vende të reja për prokurorë në Prokurorinë Themelore Publike për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit në Këshillin e Prokurorëve Publikë janë dorëzuar tetë kandidatura. Konkursi zyrtarisht, siç thonë nga Këshilli i Prokurorëve Publikë për MIA-n, dje ka përfunduar dhe në periudhën e ardhshme do të shqyrtohen kandidaturat. Në prill të këtij viti Këshilli i Prokurorëve Publikë solli vendim për zgjedhjen e pesë prokurorëve publikë në Prokurorinë Themelore Publike për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit – Shkup.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle