MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Ish-deputetja dhe ish-nënkryetarja e LSDM-së Frosina Remenski sot e dorëzoi kandidaturën e saj për kryetar të LSDM-së. Para selisë së LSDM-së në deklaratë për mediat ajo theksoi se në përputhje me rregulloren dhe vendimet e Bordit Qendror të LSDM-së sot ka dorëzuar të gjitha dokumentet për vetkandidim për kryetare të partisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle