MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup  – Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, sot realizoi takim me zëvendëskryeministren e dytë dhe ministre e Punëve të Jashtme dhe Diasporës në Republikën e Kosovës, Donika Gërvalla – Shvarc. Në takim, siç thuhet në kumtesën e Qverisë, bashkërisht u konstatua se marrëdhëniet mes dy shteteve janë të mira, se Kosova është një prej partnerëve më të rëndësishëm tregtar të shtetit tonë, ndërsa u diskutua edhe për perspektivat të cilat shihen në integrimet evropiane.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle