MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Ministrja e Zhvillimit Rajonal të Bullgarisë, Violeta Komitova sot do t’i prezantojë rezultatet nga inspektimi që është bërë në autostradën “Struma” pas fatkeqësisë së autobusit më 23 nëntor, ku jetën e kanë humbur 45 persona. Siç njoftoi korrespondenti i MIA-s nga Sofja, ministrja Komitova ka urdhëruar inspektim në pjesën mes vendeve Dragiçevo dhe Gorna Dikanja, pasi u konstatuan probleme në infrastrukturën rrugore, që kanë mundur të kotribuojnë për fatkeqësinë fatale.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle