MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Agjencia për shërbime mediatike audio dhe audiovizuale dhe Instituti RESIS sot organizojnë onlajn debat me temë “Analiza e aspekteve gjinore në TV programet për fëmijë: A ndërtojmë vetëdije kritike tek fëmijët?”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle