MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Profilet e ADN-së për identifikimin e viktimave në aksidentin e rëndë me autobus në Bullgari, së bashku me procesverbalin për marrjen në pyetje të tetë dëshmitarëve, si dhe gjithë dokumentacionin për autobusin nga “Besa Trans” dhe Ministria e Transportit, sot u janë dorëzuar Prokurorëve bullgarë, nga ana e Prokurorisë Publike për Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle