MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Të gjithë jemi të goditur nga pandemia e Kovid-19 dhe qëndrimi i autoriteteve austriake për momentin është se duhet të motivohen qytetarët që të vaksinohen, sepse vaksinimi i sa ma shumë njerëzve është rruga e vërtet, thotë ministri austriak për Bashkëpunim Ndërkombëtarë dhe Evropian Mihael Linhart në intervistë për MIA-n. “Gjendja vazhdimisht po ndryshon. Numrat e qytetarëve të infektuar në Austri prapë po shkojnë tutje, dhe këtu është vaksinimi ku ne jemi në korniza të mesatares evropiane. Për momentin konsiderojmë se duhet të motivojmë njerëzit që të vaksinohen. Tani kemi masa përmes të cilave njerëzit që nuk janë vaksinuar nuk e kanë atë liri si të vaksinuarit dhe shikojmë se kjo jep rezultate në gatishmërinë e njerëzve që të vaksinohen”, thekson Linhart.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle