MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) në seancën e sotme и ka miratuar rekomandimeт për kryerjen e auditimit financiar të Agjencisë për Rini dhe Sport, por edhe drejtori i Agjencisë të autorizojë zyrtar tjerë shtetërore nga punonjësit, të kryejnë inspektime në federatat kombëtare të sportit, pasi aktualisht në Agjenci punojnë vetëm dy inspektorë.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle