MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Shkup – Me nënshkrimin e deklaratës së përbashkët nga komandanti i Komandës Supreme Aleate për Transformim të NATO-s, gjeneral Filip Llavinjit dhe shefi i Shtatmadhorisë, gjeneral-nënkolonel Vasko Gjurçinovski, sot zyrtarisht e përmbyllen procesin e integrimit ushtarak të Republikës së Maqedonisë së Veriut në strukturat komanduese dhe në strukturat e forcave të Aleancës.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle