MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Tetovë – Nëpunës policorë të RPB Tetovë sot prej orës 7:00 deri në orën 10:00 në rajonin më të gjerë të Tetovës zbatuan kontroll të përforcuar të shpejtësisë me të cilën lëvizin automjetet në dhe jashtë vendbanimeve. Në kontroll u zbuluan dhe sanksionuan me ligj 20 tejkalime të shpejtësisë së lejuar maksimale jashtë dhe vendbanimit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle