MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Beograd – Në Nish mbrëmë u mbajt mbledhje e ministrave dhe përfaqësuesve të qeverive të Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë dhe Serbisë në suaza të nismës “Ballkan i Hapur”, që e hapi ministri serb i Financave Sinisha Mali, i cili porositi se qëllimi i tre vendeve është se duhet të punojnë si një, lajmëroi korrespondenti i MIA-s nga Beogradi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle