MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Kuvendi sot pasdite e miratoi rendin e ditës të mbledhjes së 49-të, në të cilën u gjendën tre pika: Propozimi I ligjit për ndryshim dhe plotësim të Kodit zgjedhor, me procedurë të shkurtuar, propozim-ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për mbështetje financiare të investimeve dhe propozimi për ndryshim të nenit të Këshillit për statistika të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle