MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Komuna e Butelit filloi me projektin për pastrim dhe rregullim të lumit Serava. Projekti do të realizohet në disa faza sepse rrjedha e lumit është përgjatë gjithë komunës.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle