MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Deri në ora 10 sot, deri te Komisioni shtetëror i zgjedhjeve (KSHZ) janë parashtruar shtatë ankesa nga partia politike TMRO. Siç informoi KSHZ, negociatat kanë të bëjnë me procedurën për grumbullimin dhe konfirmimin e rezultateve në vendvotimet 1156, 1178, 1157, 1182, 1183, 1176 dhe 1181 në komunën Nagoriçan i Vjetër. Afati për parashtrimin e negociatave për rrethin e dytë zgjedhor nga zgjedhjet lokale, që u mbajt pardje, skadon nesër në ora 14, informoi kryetari i KSHZ-së, Aleksandar Dashtevski, në konferencën e djeshme për shtyp, ku janë publikuar rezultatet e para zyrtare nga zgjedhje.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle