MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Komisioni shtetëror për parandalimin e korrupsionit sot do të mbajë seancën e 54-të. Në rendin e ditës të Komisionit është shqiptimi i gjobës për shkeljen e ligjit për mosdorëzimin e deklaratës së gjendjes pasurore nga personat e zgjedhur dhe të emëruar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle