MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Votimi në zgjedhjet lokale filloi në orën 7:00 të mëngjesit dhe zgjat pa ndërprerje deri në orën 19:00. Nëse votimi ndërpritet për më shumë se një orë, ai do të vazhdojë për aq kohë sa zgjati ndërprerja, por jo më shumë se tre orë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle