MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Votimi në rrethin e dytë të Zgjedhjeve lokale 2021 filloi sot me votimin e të sëmurëve, të personave të pafuqishëm dhe personave me Kovid-19 dhe atyre në izolim, aplikimet e të cilëve u pranuan nga komisionet zgjedhore komunale, të burgosurit, personat në paraburgim, në shtëpitë e të moshuarve dhe personat e zhvendosur brenda vendit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle