MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Maqedonia e Veriut në pesë ditët e ardhshme do të përfshihet nga temperaturat e larta në fazën portokalli, për shkak të të cilave autoritetet publikuan rekomandime për mbrojtjen dhe zvogëlimin e rreziqeve për njerëzit që janë në ambiente të hapura, në shtëpi, në punët e tyre pranë liqeneve, lumenjve dhe pishinave ose në male. Sipas informacioneve të marra nga DPHM, duke filluar nga e enjtja (29 korrik 2021), gjashtë rajonet-rrethina e Shkupit (në veri të Vardarit), rajoni i Osogovës-Maleshevës, jugu i Vardarit, Pellagonia dhe Ohër-Prespa do të hyjnë në fazën portokalli.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle