MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Ministria e Shëndetësisë kumtoi se në Klinikën për sëmundje infektive dhe gjendje febrile në mëngjes ka vdekur një paciente 17-vjeçare nga fshati Sopotnicë, Demir Hisar.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle