MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Lideri i LSDM-së, Zoran Zaev përmes një video paraqitjeje u bëri thirrje qytetarëve të dielën të dalin të votojnë, siç thotë dhe “ta konfirmojnë mundësinë që vendi të vazhdojë përpara dhe asnjëherë të mos bjerë nën regjim”. Në vazhdim e transmetojmë fjalimin e kryetarit të LSDM-së në tërësi: “Të dielën votojmë. Të dielën sjellim vendim – do të vazhdojmë përpara me mësimet e marra apo do të lejojmë me vendin dhe me qytetet të mbisundojnë pavarësia dhe rreziku? Të dielën bëjmë zgjedhjen mes politikanëve të sinqertë, të cilët gjithsesi nuk janë të pagabueshëm, por popullorë dhe të hapur, apo ndërkaq, atyre të tjerëve, politikanë pa qëndrim, me agjenda të fshehura, mbrojtës të krimit, politikanë me të cilët nuk e din ku je, të rrezikshëm për shtetin.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle