MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Manastir – Në Manastir sot dhe nesër mbahet Forumi i tretë i qyteteve kreative për film nga rrjeti i UNESKO-s. Tema e forumit është “Industritë kreative – ura të së ardhmes mes kulturës dhe ekonomisë kreative / Sfidat Kovid-19”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle