MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup  – Deri në fund të fushatës zgjedhore mbesin edhe dy ditë, ndërsa liderët e partive më të mëdha LSDM dhe VMRO-DPMNE me qëndrim të njejtë lidhur me bashkimin e qytetarëve, por me kritika ndaj njëri-tjetrit. Zoran Zaev bëri thirrje për bashkim, për jetë të qetë dhe cilësore, me qëllim që t’i vihet fundi regjimit nga e kaluara. Hristian Mickoski, ndërkaq porositi se nuk do t’i ndajnë qytetarët sipas partisë politike dhe se dëshirojnë të jenë aleatët dhe miqtë e tyre.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle