MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) sot në mbledhje votoi për shfuqizim të ndryshimit të sjellur dje  të rregullave për fletëvotime të vlefshme dhe të pavlefshme. Kryetari i KSHZ-së Aleksandar Dashtevski dhe anëtari i Komisionit  Boris Kondarko sqaruan se  ky ndryshim  i rregullave doli nga  gjykimi i Gjykatës Administrative për vendvotimin në Shuto Orizare dhe ku Gjykata konstaton se  është e palejueshme për shkak të lëshimeve të këshillave zgjedhorë gjegjësisht  vënie të vulës, fletëvotimet të shpallen të pavlefshme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle