MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup– Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) të enjten do të shpërndajë fletëvotimet dhe certifikatat e Listës zgjedhore për rrethin e dytë të zgjedhjeve lokale deri te Komisionet komunale zgjedhore, ndërsa të premten do të dorëzohen terminalet për shenjat e gishtërinjve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle