MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Prej sot filloi pagesa në faza e pensioneve të tetorit, informoi Ministria e Punës dhe Politikës Sociale (MPPS).  Pensionet, siç theksojnë,  do të paguhen para kohe dhe në faza, me qëllim që të mundësohet mbrojtje më e madhe e pensionistëve në kushte të rrezikut nga virusi korona  Kovid-19.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle