MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Shkup, 25 tetor 2021 (MIA) – Qeveria vazhdon fuqishëm dhe me vendosmëri të punojë në krijimin e standardeve më të larta për sundim të së drejtës dhe për punë të sistemit të pavarur të jurisprudencës, kumtoi në profilin e tij në Fejsbuk kryeministri Zoran Zaev, me rastin e shënimit të Ditës evropiane të drejtësisë, duke shtuar se kjo është zgjedhja jonë për hapa të guximshëm në rrugën evropiane, e cila sjellë standarde evropiane dhe jetë më të mirë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle