MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Shkup – Republika e Maqedonisë së Veriut vazhdon të jetë e përgatitur mesatarisht në fushën e politikës së përbashkët të jashtme, të sigurisë dhe mbrojtjes, vlerësohet në raportin e KE -së për përparimin e vendit për vitin 2021, me ç’rast theksohet se pajtueshmëria me vendimet e BE-së dhe Këshillin Evropian është 96 për qind.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle