MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Kuvendit sot, në kuadër të mbledhjes së 47-të, e vazhdoi debatin e përgjithshëm për ribalancin e plotësuar të Buxhetit në të cilin janë future edhe tetë amandamentet e miratuara të Komisionit për financim dhe buxhet. Debati I përgjithshëm filloi të enjten, ndërsa mund të zgjasë pesë ditë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle