MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Athinë  – Ne, si vend kandidat për anëtarësim në BE dhe vendet tjera nga Ballkani Perëndimor jemi përfshirë në debatin për ardhmërinë e Evropës, me qëllim që t’i konfrimojnë aspiratat tona për anëtarësim, të japim kontribut për përaprimin e projektit evropian dhe të dëshmojmë se anëtarësimi i jonë në mënyrë shtesë do ta përforconte Unionin , tha kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi gjatë fjalimit të tij në Athinë në Konferencën e kryetarëve të Parlamenteve të AP të Këshillit të Evropës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle