MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – “Rëndësia e kooperativave bujqësore dhe aktiviteteve të ardhshme për zhvillimin e lëvizjes bashkëpunuese në Republikën e Maqedonisë së Veriut” është tema e ngjarjes së sotme përfundimtare nga projekti “Mbështetje për zhvillimin e kooperativave bujqësore”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle