MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup– Kryeministri Zoran Zaev thotë se ai dhe partia e tij edhe më tej besojnë se është në rregull të jepet mundësi për vendosjen e grafës për përkatësi etnike në letër njoftime, por se kjo nuk mund të rregullohet me ligj, para së gjithash, siç theksoi, për shkak të indikacioneve nga Bashkimi Evropian se kjo nuk është praktikë evropiane.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle