MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Plani për rritjen e përshpejtuar ekonomike i cili synon rritje më të madhe ekonomike, rritje të konsiderueshme të investimeve publike, por edhe stimulim të fuqishëm të investimeve private në periudhë afatmesme, ishte tema kryesore ku ministri i Financave, Fatmir Besimi, u drejtua me fjalimin e tij para  nënkryetares së Bankës Botërore për Evropë dhe Azinë Qendrore, Ana Bjerde, drejtoreshës rajonale për Ballkanin Perëndimor, Evropën dhe Azinë Qendrore, Linda Van Gelder, drejtorit ekzekutiv të Bankës Botërore, Kun Davidse dhe drejtorit të Zyrës së Bankës Botërore për Republikën e Maqedonisë, Masimiliano Paoluçi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle