MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Strasburg – Komisari evropian për zgjerim i prezantoi raportet për përparimin e reformave të vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe Turqinë para deputetëve evropianë dhe bëri thirrje të fillojnë negociatat me Shkupin dhe Tiranën, lajmëroi korrespondentja e MIA-s nga Brukseli.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle