MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Komisioni Evropian e përshëndet Maqedoninë e Veriut në drejtim të forcimit të demokracisë, sundimit të ligjit dhe luftës kundër korrupsionit, por duke iu referuar zgjedhjeve të fundit lokale, ekzekutivi evropian vëren se progresi është i kufizuar në zbatimin e rekomandimeve të OSBE / ODIHR dhe komisionit të Venecias. Kërkohet që legjislacioni zgjedhor dhe miratimi i ligjeve përkatëse të finalizohen në kohën e duhur dhe në mënyrë gjithëpërfshirëse.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle