MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Deri në Komisionin Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ) deri pasdite asnjë bartës i listës së kandidatëve për zgjedhjet lokale nuk ka parashtruar ankesë për procedurën për votim dhe për procedurën për përmbledhjen dhe përcaktimin e rezultateve të votimit. Sipas informacioneve të KSHZ-së, nga ankesat e parashtruara për mbrojtje të së drejtës zgjedhore personale, në ditën e zgjedhjeve janë pranuar 217.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle