MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Misioni i ODIHR-së sot do ta komunikojë vlerësimin preliminar nga monitorimi i zgjedhjeve lokale në Maqedoninë e Veriut. Tana de Zulueta, shefe e Misionit vëzhgues për zgjedhjet e ODIHR-së dhe Shtefan Krause, zëvendës-shef i misionit në orën 15 në konferencën për shtyp do t’i prezantojnë konstatimet e tyre.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle