MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

– Votimi në zgjedhjet lokale filloi në orën 7:00 të mëngjesit dhe zgjat pa ndërprerje deri në orën 19:00. Nëse votimi ndërpritet për më shumë se një orë, ai do të vazhdojë për aq kohë sa zgjati ndërprerja, por jo më shumë se tre orë. Në orën 19:00 mbyllen qendrat e votimit. Votuesit e gjetur në qendrën e votimit lejohen të votojnë. Vendvotimi ku votuan të gjithë qytetarët e regjistruar në fragmentin nga Lista e votuesve mund të mbyllet para orës 19:00, me pëlqimin paraprak nga KKZ -ja kompetente, por nuk fillon numërimin e votave para orës 19:00.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle