MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Me konceptin e ri që një vit jo të plotë e zbatojmë në ZZHIT, vendosëm kornizë të qartë dhe të thjeshtë për investitorët dhe kjo tashmë jep rezultate konkrete, porositi drejtori i ZZHIT, Jovan Despotovski në samitin e Ballkanit Perëndimor në organizim të “Ekonomist”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle