MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Qëllimi ynë është të sigurojmë mjedis të pastër jetësor për fëmijët tanë dhe për gjeneratat e ardhshme. Në vendet e ndotësve të dikurshëm, sot ndërtojmë kapacitete për prodhim të energjisë së pastër dhe të gjelbër. Burimet e mëparshme të thëngjillit në REK “Oslomej” për disa muaj duhet të mbulohen me elektranë fotovoltaike 10 megavatëshe. Prodhimi përgjithshëm vjetor nga kjo elektranë e re fotovoltaike do të jetë 15-17 gigavat orë, të mjaftueshme për nevojat e rreth 2.800 amvisërive, theksoi kryeministri Zoran Zaev.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle