MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Në prag të ditës së sotme të fundit të fushatës parazgjedhore për Zgjedhjet lokale më 17 teto, partitë i vazhduan aktivitetet me takime me qytetarët duke premtuar, siç theksuan, projekte të qëndrueshme sipas situatave reale, duke theksuar se zgjedhjet janë me rëndësi thelbësore për drejtimin përmes të cilit do të lëvizë shteti në periudhën e ardhshme dhe duke shprehur bindje në fitoren zgjedhore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle