MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Ministria e Shëndetësisë kumtoi se do të zbatojë skrining me teste të shpejta të antigjenit, në të cilin do të përfshihen 8,178 nxënës në 80 komuna dhe qytetin e Shkupit, në kuadër të aktiviteteve për testime parandaluese me qëllim të zbulimit dhe parandalimit të hershëm nga KOVID-19 në shkollat fillore dhe të mesme.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle