MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Tetëdhjetë vjet nga fillimi i Luftës Çlirimtare Popullore dhe lindja e shtetit të Maqedonisë shënohet sot në vend. Sot, Republika e Maqedonisë së Veriut e feston festën shtetërore 11 Tetori – Dita e Kryengritjes Popullore. Delegacionet të kreut shtetëror, organizatave socio-politike, Ushtrisë, luftëtarëve, trupave diplomatike dhe mysafirë nga jashtë sot në orën 9 të mëngjesit në Prilep do të vendosin lule para monumenteve të Metodija Andonov Çento, Kuzman Josifovski Pitu dhe përkujtimoreve në Alinenë Heronjve Kombëtarë, përpara monumentit “Gruaja Luftëtare” dhe në “Tumën e të Pamposhturve”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle