MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA Flesh

Shkup – Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimi Hapësinor Naser Nuredini sot, mori pjesë në takimin ministror mbi mjedisin në Triestë, Itali. Me ftesë të sekretarit të Përgjithshëm të Nismës Evropiane Qendrore Roberto Antonione dhe ministrit të Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Urban të Malit të Zi Ratko Mitroviq, në emër të presidencës malazeze të Nismës së Evropës Qendrore (CEI).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle