MIA Flesh SQMIA Radio Flash SQ

MIA FLESH

Shkup – Në zgjedhjet lokale 2021 në vend për herë të parë vendoset pajisje për identifikim biometrik të votuesve në procedurën për votim. Kjo duhet të avancojë procesin përmes digjitalizimit dhe automatizimit të një pjesë të procedurës, ka bërë të ditur sot kryetari i KSHZ-së, Aleksandar Dashtevski.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle